Over Anne Goovaerts

Human Resources is mijn passie. Ik hou van een resultaatgerichte, open en transparante aanpak met respect voor alle partijen. Ik kan je HR vraagstukken, hoe complex ook, voor uw deadline afronden; mede dankzij mijn gedrevenheid, creativiteit en doorzettingsvermogen. Tijdens mijn periode bij KMO’s en multinationals heb ik diverse vaardigheden ontwikkeld die meteen toepasbaar zijn. Je vraagstukken worden aangepakt met concrete oplossingen, een actieplan met duidelijke rapportage en een persoonlijke aanpak, wat een groot verschil maakt.


Het fundament van het succes van je bedrijf is het menselijk kapitaal. Je kan geen one-size-fits-all oplossing ontwerpen voor al uw werknemers. Wanneer je ontdekt wat iemand motiveert, wat hem drijft, wat zijn competenties, vaardigheden en talenten zijn, kan je daar rekening mee houden.

Als je iets graag doet, doe je het goed.

Daardoor blijf je nieuwsgierig om te leren en je te ontwikkelen. Het vereist flexibiliteit, wat betekent dat je je werkterrein uitbreidt en nieuwe uitdagingen zoekt. De basis voor flexibiliteit is een open communicatie met de werknemers. Flexibiliteit is immers niet het einddoel, maar leidt wel tot een hogere motivatie, minder stress en vooral meer betrokkenheid. Met een langer werkzaam leven in het verschiet wordt welzijn immers steeds belangrijker.


Wanneer ik aan innovatieve projecten werk, kijk ik graag met een frisse blik naar mijn vakgebied om pro-actief mogelijke issues op te sporen voordat ze zich voordoen. De werknemers van vandaag en de toekomstige generaties zullen zich openstellen voor verandering, in nauwe samenwerking met het bedrijf waarvoor ze werken en de waarden die het bedrijf uitdraagt. In die verbondenheid kunnen we samen veilig over het kruispunt … met Crossroads Connect.

Enkele tevreden klanten

Neem vandaag nog contact op.

Wil je ook meer leren over wat uw medewerkers wensen, wat hun drijfveren zijn en hoe Crossroads Connect uw bedrijf kan helpen?
Contacteer Anne en bekijk de toekomst in een nieuw licht.
nl_BEDutch